Word een sponsor bij Peelbergen Equestrian Centre

Elk jaar verwelkomen we meer dan 34k bezoekers, ruiters uit 40 verschillende landen wereldwijd en we bieden meer dan 2 miljoen euro aan prijzengeld tijdens onze wedstrijden.

Peelbergen Equestrian Centre heeft een uitgebreid netwerk van professionals die zich inzetten voor de Peelbergen en zijn groei. Samen met onze founders en onze sponsors streven we ernaar om een nog breder platform voor de hippische wereld te creëren en de evolutie van onze paardensport te ondersteunen.

Wilt u ook alle voordelen van een Peelbergen sponsor?
Kijk dan hieronder voor onze verschillende opties!

VIP-arrangement

Een gereserveerde privétafel in onze VIP-lounge, VIP-kaarten te gebruiken naar keuze en gastronomisch genieten incl. lunch/diner en drankjes?

Dat kan bij ons met een vip-arrangement!

Productplaatsing / exposant

Een product neerzetten op onze locatie als showroommodel? Dat kan ook, het kan alle kanten op gaan van decor tot stoelen en tafels of zelfs machines.

Titelsponsor van een rubriek (CSI)

Hier bij Peelbergen kan je er ook voor kiezen om een rubriek te sponsoren. Dan komt de naam van het bedrijf in de klasse naam. Bijvoorbeeld, CSI2* Roelofsen Prix. Wanneer je een CSI rubriek sponsort heeft u ook het logo op de startlijsten van Equipe.

Reclameborden

Breng uw bedrijf onder de aandacht in onze indoor en outdoor pistes. In totaal worden 7 reclameborden getoond; één per indoorpiste (3 totaal) en twee per outdoor zandpiste (4 totaal). De reclameborden worden vervaardigd en geïnstalleerd op kosten van Peelbergen Equestrian Centre.

Sponsor hindernis

Een hindernis die uw bedrijf in de schijnwerpers zet. Gedurende de Peelbergen competitie, nationale en of internationale wedstrijden (CSI’s) maakt uw hindernis deel uit van de parcoursen. Het aantal rubrieken en type wedstrijden waarin uw hindernis geplaatst wordt, is in overleg.

Social media exposure

Volgt u ons al op onze socila media pagina’s? Daar kunt u vaak verschillende posts vinden over ons bedrijf, evenementen en meer. Vaker op onze socials tevoorschijn komen? Kies dan voor een aangepast pakket met social media exposure!

Events

De Peelbergen is perfect te gebruiken voor evenementen. Van hippisch tot niet hippisch. Het complex beschikt over een hal van 30m x 60m met een betonnen vloer. Dat maakt de locatie zeer schikt voor bijvoorbeeld een beurs, symposium of concert. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

 

Logo op led, tv’s en startlijsten

Kom op onze digitale schermen met uw bedrijfslogo. Uw logo of uw merkvideo wordt weergegeven op onze restaurant-tv’s. Het is ook mogelijk om te regelen dat het logo of de video wordt afgespeeld op de grote ledschermen in onze arena’s.

Arena naam sponsor

Wijs de weg als naamsponsor van een van onze pistes. De wedstrijden vinden plaats in meerdere binnen- en buitenpistes. De namen van de pistes staan op de startlijsten (online en offline) die duizenden keren per concours bekeken worden.

-Indoor piste oost of west

-Gras piste

-Grote buitenpiste

-Extra grote buitenpiste

en meer! Al onze pakketten zijn aanpasbaar, download de brochure om meer te weten te komen of plan een gesprek met ons.

PARTNER GALLERY OF FAME