Rijhallen

Equihome arena: 70 x 30 meter
Arena west: 70 x 30 meter
Dreeling Sporthorses arena: 100 x 37 meter

Opvallend details van de rijhallen is dat iedere hal een ander uiterlijk heeft. Hierdoor is de beleving van het paard in iedere hal anders.

Buitenpistes
Milestone Farm arena: 85 x 90 meter
Barnbridge zand arena: 85 x 55 meter
Kleine zand piste: 90 x 30 meter

Barnbridge gras arena: 120 x 60 meter
Kleine graspiste: 120 x 45 meter

De buitenpistes hebben een formaat dat geschikt is voor internationale wedstrijden. Ze worden gescheiden door een aarden wal van 25 meter breed. Dat maakt de wal zeer geschikt voor bijvoorbeeld tribunes of stands.

Accommodatie

Parkeerterrein auto’s: plaats voor 300 personenauto’s
Parkeerterrein vrachtauto’s: plaats voor 150 vrachtauto’s
De parkeerplaatsen voor vrachtauto’s zijn voorzien van elektra- en wateraansluitingen.

Op het naastgelegen verhard terrein is plek voor 560 concoursboxen.

Het sfeervolle restaurant is het hart van complex. Het restaurant is zo gebouwd dat er overal goed zicht is op de drie rijhallen.
Om het restaurant heen ligt een indoor-terras.

Het terrein bestaat uit 250 hectare. Op het terrein bevinden zich vijvers, heuvels, en marathonhindernissen wat het zeer geschikt maakt voor mennen en eventing.

Limburgse hippische ondernemers

Nog nooit is er in Nederland zo’n groot hippisch complex gebouwd waarin zoveel verschillende ondernemers vertrouwen hadden. Dit vertrouwen uitte zich in een investering waardoor de plannen werkelijkheid werden. Equestrian Centre De Peelbergen heeft een aanzuigende werking voor de hippische sport in zuid Nederland, zo niet heel Nederland. De centrale ligging in Europa, samen met de vele gerenommeerde paardenbedrijven in de regio, bieden een stevige basis voor het hippische complex.

Bekijk onze fotoimpressie

Bekijk ons complex