Peelbergen Equestrian Centre

De Peelbergen is een accommodatie opgericht volgens de wensen van de paardensporter.  Wij faciliteren de behoefte voor het organiseren van regionale, nationale en internationale wedstrijden en de dagelijkse training van paarden en ruiters.

CSI-WEDSTRIJDEN

Peelbergen Equestrian Centre organiseert een groot aantal CSI* + CSI2* + CSIYH1* wedstrijden. Bent u geïnteresseerd om hieraan deel te nemen? Dat kan als ruiter, bezoeker of sponsor. We bieden veel mogelijkheden waardoor we er samen geweldige evenementen van maken!

Bekijk CSI datums

RIJVERENIGING DE PEELBERGEN

Sinds november 2015 heeft Peelbergen Equestrian Centre een eigen rijvereniging. Met dit lidmaatschap geniet u het voordeel om deel te kunnen nemen aan alle Peelbergen Competitie-wedstrijden die verreden worden op Peelbergen Equestrian Centre. Deze wedstrijden vinden maandelijks plaats. De finale van de competitie zal plaatsvinden aan het einde van het seizoen en zal worden afgesloten met een gezellige avond voor de leden van Rijvereniging de Peelbergen.

Meer info

DE PEELBERGEN COMPETITIE

Rijvereniging De Peelbergen organiseert tal van paardensportevenementen. Eén van deze evenementen is de Peelbergen Competitie. U bent van harte welkom om ook aan deze spannende competitie mee te doen. Om deel te nemen aan de Peelbergen Competitie dient u lid te zijn van Rijvereniging de Peelbergen.

Meer info

KNHS WEDSTRIJDEN

De Peelbergen faciliteert officiële KNHS-wedstrijden voor zowel spring- en dressuurpaarden. Maar ook voor spring- en dressuurpony’s. De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie is de grootste Nederlandse federatie voor de paardensport.

Meer info

TRAINING SHOWS

Regelmatig vindt er bij Peelbergen Equestrian Centre een Training show plaats en kunt u bij ons komen ‘oefenspringen’. Het is dan voor ruiters mogelijk om in officieel wedstrijdtenue verschillende parcoursen te springen. Ideaal om meer ervaring op te doen in de ring. Door de verschillende indoor & outdoor arena’s met ieder een andere uitstraling, heeft uw paard in iedere arena een andere ervaring. Exacte datums van deze training shows vindt u op entry.equipe.com.

Bekijk datums

PISTE VERHUUR

Oefening baart kunst!
Bijna dagelijks is het mogelijk om te trainen met je paard of pony op onze professionele locatie.
Elke week staat er een ander parcours voor je klaar.

Meer info