Spring Tour 2021 CSI2* & CSI3*

De doorgang van evenementen is afhankelijk van de geldende coronamaatregelen en het advies van de Nederlandse overheid. Momenteel zijn we in afwachting van goedkeuring voor de eerstvolgende CSI events.

Equestrian Centre de Peelbergen werkt nauw samen met de Nederlandse autoriteiten, de FEI en de KNHS om ervoor te zorgen dat de evenementen voldoen aan de geldende COVID-19 protocollen en regelgeving. Wijzigingen in de regelgeving en de effecten hiervan op de wedstrijdkalender van de Peelbergen zullen zo spoedig mogelijk kenbaar gemaakt worden.
—————————————————

Van donderdag 25 maart tot en met zondag 4 april vinden de eerste twee weken van de Spring Tour plaats.  Deze internationale springwedstrijd is op CSI2*, 1* en YH1* niveau.
De derde week van de Spring Tour is een CSI3*, 1* en YH1* concours dat verreden wordt van donderdag 8 tot en met 11 april.

Inschrijven is mogelijk via je eigen hippische federatie.

Mocht je vragen hebben stuur dan een mailtje naar csi@peelbergen.eu

Deelnemers informatie

Resultatenlijst Peelbergen Startlijsten & uitslagen week 1

Vraagprogramma CSI Peelbergen Programma week 1

Deelnemerslijst Peelbergen FEI Schedule week 1

Resultatenlijst Peelbergen Startlijsten & uitslagen week 2

Vraagprogramma CSI Peelbergen Programma week 2

Deelnemerslijst Peelbergen FEI Schedule week 2

Resultatenlijst Peelbergen Startlijsten & uitslagen week 3

Vraagprogramma CSI Peelbergen Programma week 3

Deelnemerslijst Peelbergen FEI Schedule week 3

Praktische informatie

Toegang
De CSI-wedstrijd van Equestrian Centre de Peelbergen is gratis toegankelijk.

Hotel
Op 15 minuten rijden afstand van Equestrian Centre de Peelbergen ligt Parkhotel Horst. Het hotel beschikt over 78 kamers die zijn voorzien van alle comfort en gratis razendsnel internet door een glasvezelverbinding. De meeste kamers hebben een panoramisch uitzicht over het grote meer van de Kasteelse Bossen.

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst (NL)
T: +31 (0)77- 397 60 00
F: +31 (0)77- 397 60 09
E: info@parkhotelhorst.nl

Reserveren


Route
Vanuit Nijmegen:
Snelweg A73 richting Venlo. Neem afrit 9 Venray, einde afslag links. Bij de tweede rotonde linksaf, richting Ysselsteyn. Vervolg de weg rechtdoor, deze gaat over in de N277 (Middenpeelweg). Neem op de tweede rotonde (na ± 11 km) de 3de afslag naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.

Vanuit Roermond-Maastricht
Volg vanaf Roermond de A73 naar Venlo/Nijmegen. Ga bij Venlo (knooppunt Zaarderheiken) de A67 op richting Eindhoven. Neem afrit 38 Helden-Sevenum. Sla aan het einde van de afslag rechtsaf naar de N277 richting Ysselsteyn. Neem op de N277 (Middenpeelweg) op de derde rotonde de eerste afslag(rechts) naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.

Vanuit Eindhoven:
Snelweg A67 richting Venlo. Neem afrit 38 Helden-Sevenum. Sla aan het einde van de afslag linksaf onder de snelweg door N277 richting Ysselsteyn. Neem op de N277 (Middenpeelweg) op de derde rotonde de eerste afslag(rechts) naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.