De doorgang van dit evenement is zeker. Goedkeuring is verleend door de betrokken instanties.
Er is publiek toegestaan bij dit evenement. Iedereen die het showterrein betreedt, moet een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief PCR-test resultaat laten zien.

Het Peelbergen Equestrian Centre werkt nauw samen met de Nederlandse autoriteiten, de lokale veiligheidsregio, de FEI en de KNHS om ervoor te zorgen dat de evenementen voldoen aan de geldende COVID-19 protocollen en Rhinopneumonie regelgeving. Wijzigingen en de eventuele effecten hiervan op de wedstrijdkalender van de Peelbergen zullen zo spoedig mogelijk kenbaar gemaakt worden.
—————————————————

Inschrijven is mogelijk via je eigen hippische federatie. Mocht je vragen hebben stuur dan een mailtje naar csi@peelbergen.eu

 

CSI week 1 > 21-23 Oktober
2*, 1* en YH1*

CSI week 2 > 29-31 Oktober
U25, Junioren, Children en Pony’s

Resultatenlijst Peelbergen Start lists & results

Vraagprogramma CSI Peelbergen Program

Deelnemerslijst Peelbergen FEI Schedule

Tijdens dit CSI voor de jeugd hebben we ook enkele show rubrieken. Inschrijven daarvoor kan op entry.equipe.com

Deelnemerslijst Peelbergen Arrival & COVID-testing & Rhino-rules

Praktische informatie

Toegang
CSI-wedstrijden bij Peelbergen Equestrian Centre zijn gratis toegankelijk. Momenteel is er publiek toegestaan.

Hotel
Op 15 minuten rijden afstand van Equestrian Centre de Peelbergen ligt Parkhotel Horst. Het hotel beschikt over 78 kamers die zijn voorzien van alle comfort en gratis razendsnel internet door een glasvezelverbinding. De meeste kamers hebben een panoramisch uitzicht over het grote meer van de Kasteelse Bossen.

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst (NL)
T: +31 (0)77- 397 60 00
F: +31 (0)77- 397 60 09
E: info@parkhotelhorst.nl

Reserveren


Route
Vanuit Nijmegen:
Snelweg A73 richting Venlo. Neem afrit 9 Venray, einde afslag links. Bij de tweede rotonde linksaf, richting Ysselsteyn. Vervolg de weg rechtdoor, deze gaat over in de N277 (Middenpeelweg). Neem op de tweede rotonde (na ± 11 km) de 3de afslag naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.

Vanuit Roermond-Maastricht
Volg vanaf Roermond de A73 naar Venlo/Nijmegen. Ga bij Venlo (knooppunt Zaarderheiken) de A67 op richting Eindhoven. Neem afrit 38 Helden-Sevenum. Sla aan het einde van de afslag rechtsaf naar de N277 richting Ysselsteyn. Neem op de N277 (Middenpeelweg) op de derde rotonde de eerste afslag(rechts) naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.

Vanuit Eindhoven:
Snelweg A67 richting Venlo. Neem afrit 38 Helden-Sevenum. Sla aan het einde van de afslag linksaf onder de snelweg door N277 richting Ysselsteyn. Neem op de N277 (Middenpeelweg) op de derde rotonde de eerste afslag(rechts) naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.