CSI de Peelbergen April 2021 CSI2* & CSI1*

De doorgang van dit evenement is zeker.  Goedkeuring is verleend door de betrokken instanties.
Er is geen publiek toegestaan bij dit evenement!

Het Equestrian Centre de Peelbergen werkt nauw samen met de Nederlandse autoriteiten, de lokale veiligheidsregio, de FEI en de KNHS om ervoor te zorgen dat de evenementen voldoen aan de geldende COVID-19 protocollen en Rhinopneumonie regelgeving. Wijzigingen en de eventuele effecten hiervan op de wedstrijdkalender van de Peelbergen zullen zo spoedig mogelijk kenbaar gemaakt worden.
—————————————————

Van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 april vindt het eerste CSI van 2021 plaats (aankomst woensdag 21 april).  Deze internationale springwedstrijd is op CSI2* en 1* niveau.

Inschrijven is mogelijk via je eigen hippische federatie.

Mocht je vragen hebben stuur dan een mailtje naar csi@peelbergen.eu

Deelnemers informatie

Praktische informatie

Toegang
Deze CSI-wedstrijd van Equestrian Centre de Peelbergen is niet toegankelijk voor publiek.

Hotel
Op 15 minuten rijden afstand van Equestrian Centre de Peelbergen ligt Parkhotel Horst. Het hotel beschikt over 78 kamers die zijn voorzien van alle comfort en gratis razendsnel internet door een glasvezelverbinding. De meeste kamers hebben een panoramisch uitzicht over het grote meer van de Kasteelse Bossen.

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst (NL)
T: +31 (0)77- 397 60 00
F: +31 (0)77- 397 60 09
E: info@parkhotelhorst.nl

Reserveren


Route
Vanuit Nijmegen:
Snelweg A73 richting Venlo. Neem afrit 9 Venray, einde afslag links. Bij de tweede rotonde linksaf, richting Ysselsteyn. Vervolg de weg rechtdoor, deze gaat over in de N277 (Middenpeelweg). Neem op de tweede rotonde (na ± 11 km) de 3de afslag naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.

Vanuit Roermond-Maastricht
Volg vanaf Roermond de A73 naar Venlo/Nijmegen. Ga bij Venlo (knooppunt Zaarderheiken) de A67 op richting Eindhoven. Neem afrit 38 Helden-Sevenum. Sla aan het einde van de afslag rechtsaf naar de N277 richting Ysselsteyn. Neem op de N277 (Middenpeelweg) op de derde rotonde de eerste afslag(rechts) naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.

Vanuit Eindhoven:
Snelweg A67 richting Venlo. Neem afrit 38 Helden-Sevenum. Sla aan het einde van de afslag linksaf onder de snelweg door N277 richting Ysselsteyn. Neem op de N277 (Middenpeelweg) op de derde rotonde de eerste afslag(rechts) naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.