Training Indoor – alleen voor professionals

Peelbergen Equestrian Centre Travers 5, Kronenberg, Limburg, Nederland

Klik hier om je in te schrijven voor de training (springen – parcours) LET OP: Dit evenement is alleen voor professionele ruiters! Graag een kopie van je KVK-nummer (Nederlandse Kamer van Koophandel) EN een werkgeversverklaring mailen naar wedstrijden@peelbergen.eu. Van internationale ruiters die mogelijk geen geregistreerd bedrijf in Nederland hebben, ontvangen wij graag een kopie van een bewijs van bestaan van uw bedrijf (in het Engels), afgegeven door een handelsrechtbank of een instantie van een ministerie in het land waar uw bedrijf is gevestigd. Stuur deze kopieën in een e-mail naar wedstrijden@peelbergen.eu VÓÓR dinsdag 21 december 12.00 uur 's middags. Zonder de kopieën kunnen uw inzendingen niet worden aanvaard! De training is enkel voor leden van onze rijvereniging. Klik hier voor meer informatie. Ondanks dat we een training verzorgen en geen wedstrijd, vragen we alle deelnemers om in officieel tenue te springen.

GEANNULEERD – CSI2*/CSI1*/CSIYH January Tour week 1

Peelbergen Equestrian Centre Travers 5, Kronenberg, Limburg, Nederland

Helaas is week 1 van onze CSI January Tour geannuleerd, vanwege een te laag aantal inschrijvingen. Week 2 van onze January Tour gaat zeker door, ongeacht het aantal inschrijvingen. Klik hier voor meer informatie

Peelbergen Competitie – ONDER VOORBEHOUD

Peelbergen Equestrian Centre Travers 5, Kronenberg, Limburg, Nederland

Doorgang van dit evenement is afhankelijk van de covid-19 maatregelen. De Peelbergen competitie is een onderlinge springwedstrijd bij de Peelbergen Equestrian Centre. De Peelbergen competitie is toegankelijk voor alle nationaliteiten, dit is ook terug te zien in ons deelnemers veld. Om deel te mogen nemen aan deze wedstrijden moet u lid zijn van onze vereniging. Iedereen kan lid worden, het lidmaatschap is geldig gedurende een kalenderjaar. Door lid te worden van onze vereniging wordt u ook automatisch lid van de KNHS. Het is niet nodig om in het bezit te zijn van een startpas om deel te mogen nemen aan onze Peelbergen competitie. Enkel bij de KNHS wedstrijden voor promotiepunten heeft u een startpas nodig. Kortom De Peelbergen competitie is voor iedereen dus wordt snel lid! Klik hier om je in te schrijven Klik hier om de startlijsten te bekijken Vragen/wijzigingen/afmeldingen kunt u mailen naar wedstrijden@peelbergen.eu Publiek is helaas niet toegestaan tijdens dit evenement.

CSI2*/CSI1*/CSIYH January Tour week 2

Peelbergen Equestrian Centre Travers 5, Kronenberg, Limburg, Nederland

Publiek is helaas niet toegestaan bij dit evenement. Elke ruiter mag maximaal 3 personen meebrengen (groom, trainer, chauffeur). Elke persoon die het terrein betreedt moet een bewijs van inenting/recovery of een negatief antigeen testresultaat laten zien. Klik hier voor meer informatie

Training Indoor – alleen voor professionals

Peelbergen Equestrian Centre Travers 5, Kronenberg, Limburg, Nederland

Klik hier om je in te schrijven voor de training (springen – parcours) LET OP: Dit evenement is alleen voor professionele ruiters! Graag een kopie van je KVK-nummer (Nederlandse Kamer van Koophandel) EN een werkgeversverklaring mailen naar wedstrijden@peelbergen.eu. Van internationale ruiters die mogelijk geen geregistreerd bedrijf in Nederland hebben, ontvangen wij graag een kopie van een bewijs van bestaan van uw bedrijf (in het Engels), afgegeven door een handelsrechtbank of een instantie van een ministerie in het land waar uw bedrijf is gevestigd. Stuur deze kopieën in een e-mail naar wedstrijden@peelbergen.eu ASAP. Zonder de kopieën kunnen uw inzendingen niet worden geaccepteerd! De training is enkel voor leden van onze rijvereniging. Klik hier voor meer informatie. Ondanks dat we een training verzorgen en geen wedstrijd, vragen we alle deelnemers om in officieel tenue te springen.

Finale KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie

Peelbergen Equestrian Centre Travers 5, Kronenberg, Limburg, Nederland

De KNHS en Roelofsen Horse Trucks hebben hun krachten gebundeld en zijn een samenwerking aangegaan om hoogwaardige wedstrijden te organiseren met goed gevulde rubrieken en bijpassend prijzengeld. De KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie heeft als primair doel de Nederlandse Dressuursport U25 en de Senioren (Zware en Lichte Tour) te stimuleren. Deze competitie bestaat uit een serie (maandelijkse) wedstrijden die in competitieverband worden verreden en wordt afgesloten met een finale op zondag 23 januari 2021 bij Peelbergen Equestrian Centre. Om in aanmerking te komen voor de finale dien je minimaal 3 selecties te rijden. De beste zes deelnemers uit de tussenstand over drie wedstrijden worden uitgenodigd voor de finale met een Kür op muziek. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Roelofsen Horse Trucks en in de kalender op mijnknhs.nl

Training Indoor

Peelbergen Equestrian Centre Travers 5, Kronenberg, Limburg, Nederland

Klik hier om je in te schrijven voor de training (springen – parcours) De training is enkel voor leden van onze rijvereniging. Klik hier voor meer informatie. Ondanks dat we een training verzorgen en geen wedstrijd, vragen we alle deelnemers om in officieel tenue te springen.

KNHS Hartog Trophy en Topsport Jeugdcompetitie pony & paard

Peelbergen Equestrian Centre Travers 5, Kronenberg, Limburg, Nederland

De KNHS-Hartog Trophy is een rijstijlcompetitie voor D-pony's, Kinderen, Junioren en Young Riders. De competitie bestaat uit een reeks van verschillende wedstrijden die in competitieverband worden verreden. Het doel van de competitie is om jou als springruiter naar een hoger niveau te helpen. Meer informatie over deze competitie vind je hier.   Klik hier om je in te schrijven Klik hier om de startlijsten te bekijken De startlijsten worden z.s.m. gepubliceerd. Voor last-minute wijzigingen, email wedstrijden@peelbergen.eu Publiek is weer van harte welkom! Denk wel aan een geldige QR-code, deze wordt bij de ingang gecontroleerd.