Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tulip Cup 2019

4 mei 2019 / 08:00 - 5 mei 2019 / 17:00

De lente begint het met uitkomen van kleurrijke tulpen en het Europese showseizoen voor Arabische paarden begint traditioneel met hét evenement waar deze karakteristieke Nederlandse lentebloemen samen gaan met de elegantie van het Arabische paard: de Tulip Cup!

De Tulip Cup strijkt dit jaar voor het eerst neer in Equestrian Centre de Peelbergen. Op 4 en 5 mei 2019 organiseren de zussen Wendy Jane en Kim Maureen Delvalle, samen met een enthousiast team van vrijwilligers, daar deze geweldige show, waar vrienden en liefhebbers van het Arabische paard van over de hele wereld samen komen.

Paarden van deelnemers uit meer dan 20 landen worden door een gerenommeerde internationale jury gekeurd. Er zijn halter classes voor junior en senior hengsten en merries, veulens en ruinen. Daarnaast is er een liberty klasse (paarden in vrijheid in de ring) en zijn er pleasure classes, waarin Arabische paarden onder het zadel worden uitgebracht in verschillende disciplines. Naast de Arabische paardenpracht in de ring zullen er ook diverse standhouders zijn die allerlei paard gerelateerde artikelen te koop hebben.

Mooie paarden, leuke stands en goede sfeer. Kortom, genoeg reden om u in het weekend van 4 en 5 mei a.s. naar Kronenberg in het Limburgse land te begeven, om te genieten van de schoonheid en elegantie van dit oudste ras ter wereld, volgens de legende door Allah uit de zuidenwind geschapen. Tot dan!

Gegevens

Begin:
4 mei 2019 / 08:00
Einde:
5 mei 2019 / 17:00

Locatie

Peelbergen Equestrian Centre
Travers 5
Kronenberg, Limburg 5976 PL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 77 763 0110
Bekijk de site van Locatie