CSI Spring Tour week 1 is afgelast

Helaas hebben we moeten besluiten om de wedstrijd van 26-29 Maart af te lassen vanwege het corona virus en de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen. Tevens vinden er geen nationale wedstrijden plaats in de maand Maart. Er kan enkel getraind worden, hiervoor dient telefonisch gereserveerd te worden: 0777630110

Deelnemers informatie

Resultatenlijst Peelbergen Startlijsten & uitslagen

Vraagprogramma CSI Peelbergen Vraagprogramma

Deelnemerslijst Peelbergen Programma

Masterlist CSI2

Deelnemerslijst Peelbergen Masterlist CSI1

Deelnemerslijst Peelbergen Masterlist CSIYH

Praktische informatie

Toegang
De CSI-wedstrijd van Equestrian Centre de Peelbergen is gratis toegankelijk.

Hotel
Op 15 minuten rijden afstand van Equestrian Centre de Peelbergen ligt Parkhotel Horst. Het hotel beschikt over 78 kamers die zijn voorzien van alle comfort en gratis razendsnel internet door een glasvezelverbinding. De meeste kamers hebben een panoramisch uitzicht over het grote meer van de Kasteelse Bossen.

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst (NL)
T: +31 (0)77- 397 60 00
F: +31 (0)77- 397 60 09
E: info@parkhotelhorst.nl

Reserveren


Route
Vanuit Nijmegen:
Snelweg A73 richting Venlo. Neem afrit 9 Venray, einde afslag links. Bij de tweede rotonde linksaf, richting Ysselsteyn. Vervolg de weg rechtdoor, deze gaat over in de N277 (Middenpeelweg). Neem op de tweede rotonde (na ± 11 km) de 3de afslag naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.

Vanuit Roermond-Maastricht
Volg vanaf Roermond de A73 naar Venlo/Nijmegen. Ga bij Venlo (knooppunt Zaarderheiken) de A67 op richting Eindhoven. Neem afrit 38 Helden-Sevenum. Sla aan het einde van de afslag rechtsaf naar de N277 richting Ysselsteyn. Neem op de N277 (Middenpeelweg) op de derde rotonde de eerste afslag(rechts) naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.

Vanuit Eindhoven:
Snelweg A67 richting Venlo. Neem afrit 38 Helden-Sevenum. Sla aan het einde van de afslag linksaf onder de snelweg door N277 richting Ysselsteyn. Neem op de N277 (Middenpeelweg) op de derde rotonde de eerste afslag(rechts) naar de Peelstraat. Na ongeveer 500 meter vindt u Equestrian Centre de Peelbergen aan de linkerkant.

Media

Video

Foto’s

Gold sponsor

Silver / Bronze sponsor

Preferred supplier